Cadbury Oh Cadbury

by - November 03, 2013

huhu cadbury oh cadbury
sabtu hari tu g beli barang dapur, ada pulak promosi si cadbury...harga murah tu 4.59 je...biasa harga dalam 6ringgit lebih kot


.
 apa lagi ku terkam 3 paket terus hehe.
dairy milk, hazelnut dan mix nuts.alang2 promosi kan.


.
 kalau rajin boleh pergi dekat facebook cadbury dairy milk.boleh tengok info lanjut dan vote flavour dan artis mana yg best.
kalau aku suka hazelnut hehe.


.
 duta cadbury cilik hehe

You May Also Like

7 ulasan

  1. Sya suka roast almond..mmg feveret ni :)

    ReplyDelete
  2. Okayh..pasnie nk gie crk cadbury..stock dh abis..hehehe

    ReplyDelete
  3. saya x kisah perisa apa. asalkan coklat, saya telan je...

    ReplyDelete
  4. wah murahnya..kalau saya ..suka yang black forest :)

    ReplyDelete
  5. nampak sedap je adik cilik tu mkn, so yummeh
    isi tabung nuffnang sini-inti international university

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish