Nov 3, 2013

Cadbury Oh Cadbury

huhu cadbury oh cadbury
sabtu hari tu g beli barang dapur, ada pulak promosi si cadbury...harga murah tu 4.59 je...biasa harga dalam 6ringgit lebih kot


.
 apa lagi ku terkam 3 paket terus hehe.
dairy milk, hazelnut dan mix nuts.alang2 promosi kan.


.
 kalau rajin boleh pergi dekat facebook cadbury dairy milk.boleh tengok info lanjut dan vote flavour dan artis mana yg best.
kalau aku suka hazelnut hehe.


.
 duta cadbury cilik hehe

7 comments:

  1. Sya suka roast almond..mmg feveret ni :)

    ReplyDelete
  2. Okayh..pasnie nk gie crk cadbury..stock dh abis..hehehe

    ReplyDelete
  3. saya x kisah perisa apa. asalkan coklat, saya telan je...

    ReplyDelete
  4. wah murahnya..kalau saya ..suka yang black forest :)

    ReplyDelete
  5. nampak sedap je adik cilik tu mkn, so yummeh
    isi tabung nuffnang sini-inti international university

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign