Nov 23, 2013

Cuti Hujung Minggu Johor Di Tukar

Cuti Hujung Minggu Johor telah ditukar dari hari Sabtu & Ahad kepada Jumaat & Sabtu.Berkuatkuasa 1 Jan 2014.Wah best lah rakyat Johor yer...Tak ade alasan nak ngelat solat Jumaat yer para2 sakura hehe.

6 comments:

  1. Wahhhhhh kira macam kelantan jugak lahkan? :D Wah~

    ReplyDelete
  2. bg pndapat aku la kan..bgus jgk dia buat cuti hari sabtu dan jumaat tu..kalau jumaat snng skit org lelaki nk pi hari jumaat.hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. perkembangan yang baik ni :)

    ReplyDelete
  4. tunggu perlis melakukan perubahan yg sama...

    ReplyDelete
  5. memang takde alasan kan, hehe. kampung mimi dekat sana, so balik kampung hujung minggu diorang kerja and sekolah, sedih jugak

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign