Nov 3, 2013

Dapat Free Sample Perfume Dari Anna Sui


Wah heppi dapat perfume dari Anna Sui.Tapi hanya 1.5ml jelah hehe..nama pun sample kan.Nak sebotol..beli lah dik non oi.



.Baunya sangat fruity,sweety,mystery and gely2 hehe.xtually ni wangian terbaru iaitu La Vie De Boheme dari Anna Sui.

Senang je, kalau nak try..beli je Majalah EH keluaran November.

5 comments:

  1. Wah..sikit pun jd ni..pakai dgn berhemah.hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...betul tu..just one drop kan..1 day tahan...tp ada alkohol lah

      Delete
  2. Hai sis, BW petang, since sis minat join GA/Contest, so saya tag sis untuk join satu GA, ni link nya :: http://bluepinkiey.blogspot.com/2013/11/birthday-giveaway-by-ssaira-eymasu.html

    hehe..:D

    ReplyDelete
  3. Hai sis, BW here, since Mama Darwish suka join GA/Contest, so saya tag sis untuk join satu GA, ni link nya :: http://bluepinkiey.blogspot.com/2013/11/birthday-giveaway-by-ssaira-eymasu.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign