Ephyra Idaman Saya

November 08, 2013

http://www.eyriqazz.com/2013/11/contest-ephyra-idaman-saya.html

Tamat 24 Nov 2013

Emm teringin & mengidam sangat nak cuba dan rasai sendiri keajaiban Ephyra.Kolagen paling hot sekarang hehe.
Sebab dah tak tahan asyik duk baca testimoni kengkawan jer..nak2 pulak blogger2 hot cam abang Ben, Maliana dan paling best si Coklateyes @ http://www.coklateyes.my/2013/09/review-ephyra-testimoni-cabaran-30-hari.html

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com

You Might Also Like

5 ulasan

  1. all d bez mama
    produk ni mmg pemes

    ReplyDelete
  2. dh ramai yg bercerita pasal ephyra ni... teringin jgk nak mencuba...dh terlanjur ada contest ni boleh la try nasib.... good luck ye..

    jemput singgah www.ziefauzi.com

    ReplyDelete
  3. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dan dapatkan dengan HARGA MENARIK dan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml (worth RM25)!!!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish