Gubahan Hantaran Untuk Adik

November 18, 2013

Alhamdulillah ...siap dan paling best tuan badan puas hati dengan hasil nya walau pun okay2 jer hee...al maklumlah...assistant nya si darwiish


Sirih Junjung
Ni last minit buat...nak fresh punya pasal kan hehe..


Coklat Cadbury
Yang ni berapa kali kena cabut ngang darwiish nasib ada spare..kalau x bocor atap rumah ni


Bunga Rampai
Yang ni pun buat malam sebelum majlis, nak fresh kata nye..hu..homemade potpuri...bunga rampai...


Towel
Mula2 nak design bunga dgn kipas...tapi towel saiz x berapa besar..so jadi lah bunga dan love


Buah
Berkilat2 kau buah nye hehe...


Pavlova
Pavlova...gojes x hehe....sebelum buat yang ji 1 adunan habis kena makan ngan darwiish hehe..


Kek
Yang ni beli jer...x sempat nak buat..mula nak buat cupcake..tapi tuan badan nak kek aje...ikut kan je huhu

Sentuhan Jemari Mama Darwiish

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

6 ulasan

  1. yg pavlova tu lama2 dalam tu xtejejas ke?
    MG buat toping tu mcm cair skit la ..huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MG..ok...sebab sebelum tu letak dlm peti ais....n guna whip krm dairy

      Delete
  2. cantik la mama
    ade bakat gubah hantaran
    blh buat bisnes ni
    isi tabung nuffnang sini-darlie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq yumi...boleh la skit2 hehe...tq yumi klik2

      Delete
  3. boleh tempah ni.. Ms x tahu la tahun depan nak suruh sapa huhu

    ReplyDelete
  4. pandai gak berkreativi dgn kerja tgn eh.. sya ni keras tgn.. hehehe

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG