Nov 21, 2013

Hadiah Mary Kay Set Dah Sampai

Mary Kay satu lagi produk jadi idaman ku ..asyik berangan nak pakai...alhamdulillah dapat free RM108 Mary Kay Set huhu


Penuh debaran...x sure hadiah dari segmen,contest,ga yang mana huhu...jom tengok ek


OMMK sure dari contest nabila medan tq nabila..dan hadiah ni di sponsor oleh Emas Putih bloggurl yg ada ribuan follower tu...time kasih semuaa..


Ha ini dia..syukur
1x torch bag
1x lip glosd
1x toning lotion
1x sunscreen cream
1x blog card by Emas Putih

Terima kasih atas sokongan semua..jom blogging sampai muntah hehe

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. wah beznye mama
    tahniah tau
    murah betul rezeki amma..alhamdulillah

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign