Nov 16, 2013

Luna Maya Juri Maharaja Lawak Mega ?

Maharaja lawak mega 2013 dah mula malam tadi.Huhu nampak gayanya....bf,hubby,boy2 semua melekat depan tv lepas ni layan MLM nak tau sebab ape haha


Luna Maya antara juri nya huhu....selain Nora Danish.Pandai Astro nak cari rating kan huhu.


Ramai duk komen kat fb...tengok Luna ingat Ariel huhu...Ape2 pun past is a past.


So layan jangan x layan ye....ape pun sepahtu terbaekk

posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. x kering gusi tgk persembahan peserta...lawak better than Af haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu rokot...semua pulun habis2 san huhu

      Delete
  2. aefa pon sokong sepahtu hihi :D juri cantik2.. kalau ensem2 jugak makin ramai yg melekat depan tv hehe

    ReplyDelete
  3. Salam, Ada syarat tambahan oleh sponsor Giveaway Tengkubutang, sila klik link dibawah ini untuk laksanakan.. sila check samada anda telah memenuhi syarat2 penyertaan Giveaway 1 Year Blog Tengkubutang, Bagi yang telah laksanakan tanggungjawab u olls, sila abaikan mesej ini.. =) .. rQ

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/syarat-tambahan-bagi-peserta-giveaway-1.html

    ReplyDelete
  4. Ahahahaha betul lah mama darwiish :D hihihihi
    seksi gila kot -____- hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keyla...huhu..rating naik...confirm punye hehe

      Delete
  5. masa saya nampak dia jadi panel juri , saya pun dah bla , bla , bla ... dah tentu astro ada strategi sendiri ...

    ReplyDelete
  6. Wah maharaja lawak...pasti sebelum beraksi, penonton sudah tertawa terlebih dahulu

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign