Nov 10, 2013

Pelakon Drama The Wedding Breaker

Sekarang musim drama adaptasi novel.Sekarang mungkin ada yang demam Mr.Arroggant, Jodoh Itu Milik Kita dan x lama lagi Playboy Itu Suami Aku.
Tapi yang paling aku tunggu adalah drama adaptasi dari Novel The Wedding Breaker.Huhu x sabar rasa tunggu bulan Dec, di slot akasia tv3.
 sebelum ni ramai yang tertanya2 siapa kah yang memegang watak Tengku 
Adam Kamil kan...aku harap 
Aaron Aziz tapi ...tada   
Keith Foo....huhu ok what...badan ketak2,macho sesuai dgn watak tu kan.
ala yang berlakon dalam jodoh itu milik kita.

 heroin pulak Fathia 
Latiff yang akan bawak watak Arriana 
Rose...so sweeet kan....hu sabar menanti.

Barisan Pelakon Drama Ariana Rose :

Keith Foo - Tengku Kamil
Nur Fathia - Ariana Rose
Tasha Shilla - Tengku Juwita
Hisyam Hamid - Harith
Nabila Huda - Liyana
Arja Lee - Ramzul
Syatilla Melzin - Sophie
Mustapha Kamal - Tan Sri Tengku Muhriz
Liza Abdullah - Puan sri Lisdania
Datin Ziela Jalil - Datin Asra
Jalaludin Hassan - Datuk Wan Jusoh


5 comments:

  1. Tak sabar nak tunggu drama TWB. Novelnya best sgt bagaimana pulak dramanya? hehe :)

    ReplyDelete
  2. jom sertai GA ini. hadiahnya berupa novel playboy itu suami aku?!

    ReplyDelete
  3. http://nikainaa.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

    ReplyDelete
  4. wah bulan dis nanti..beznye..nak tengok gak
    isi tabung nuffnang sini-sony

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign