Perlukah Clear Cache & Empty Cookies Sebelum Klik Ads Nuffnang?

by - November 08, 2013

Selalu tak kalau kita join mana2 giveaway, contest atau ape2 jer...mesti ada yang mention tolong clear cache & empty cookie kan...untuk dapatkan CPV..
Betul ker? Berkesan ker?
So untuk aku dapatkan kesahihan aku pun hantar tiket kepada Nuffnang 
& jawapan nya adalah......


Cookie & Cache merupakan komponen kecil data yang disimpan dalam web browser komputer kita.So kalau kita nak buka lain kali x payah tunggu lama.Nak lagi jelas korang Google okay hehe


Soalan aku pada Nuffnang :
Perlukah saya clear cache & empty cookie untuk dapatkan CPV Earning ?

Jawapan Nuffnang :
Semua itu tak diperlukan. Kerana CPC membayar penulis blog berdasarkan bilangan klik unik oleh pengunjung unik blog pada unit iklan.


Tapi x sure lah untuk 8share,Churp2 dll

You May Also Like

5 ulasan

  1. http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

    ReplyDelete
  2. aefa clear smua tu bile laptop mcm slow je hihi.. kalau tak mmg aefa biar je. :D

    ReplyDelete
  3. ooo nice sharing mama
    nak klik iklan cpc nuff mama ni-inti college

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish