Nov 8, 2013

Perlukah Clear Cache & Empty Cookies Sebelum Klik Ads Nuffnang?

Selalu tak kalau kita join mana2 giveaway, contest atau ape2 jer...mesti ada yang mention tolong clear cache & empty cookie kan...untuk dapatkan CPV..
Betul ker? Berkesan ker?
So untuk aku dapatkan kesahihan aku pun hantar tiket kepada Nuffnang 
& jawapan nya adalah......


Cookie & Cache merupakan komponen kecil data yang disimpan dalam web browser komputer kita.So kalau kita nak buka lain kali x payah tunggu lama.Nak lagi jelas korang Google okay hehe


Soalan aku pada Nuffnang :
Perlukah saya clear cache & empty cookie untuk dapatkan CPV Earning ?

Jawapan Nuffnang :
Semua itu tak diperlukan. Kerana CPC membayar penulis blog berdasarkan bilangan klik unik oleh pengunjung unik blog pada unit iklan.


Tapi x sure lah untuk 8share,Churp2 dll

5 comments:

  1. http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

    ReplyDelete
  2. aefa clear smua tu bile laptop mcm slow je hihi.. kalau tak mmg aefa biar je. :D

    ReplyDelete
  3. ooo nice sharing mama
    nak klik iklan cpc nuff mama ni-inti college

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign