Nov 2, 2013

RM650k Dari Reader Digest?

Reader Digest hantar surat ..kononnya kami menang RM650K.Dan harus tunggu 1 lagi sampul kuning yang bakal disertakan cek & kunci kereta.Huhu alangkah indah dunia...duit x payah dicari..malah datang melayang.....STOP !!! Jangan nak berangan ok...x ada makna nya orang senang2 nak kasi kita duit,main ratusan ribu pulak tu.

Untuk lebih info,aku pun google la, haaa start tahun 90an lagi benda ni dh jadi tren, sama jer dengan gores dan menang.Akan kita ditarik membeli,melanggan produk2 mereka...kalau ada chance menang..menang lah..kalau x....melopong lah.



Moral of the story 
.
 bekerja dan berusaha untuk dapatkan sesuatu.huhu

4 comments:

  1. kinah pun dapat semalam buat tak tau je, kinah ada gak buat entri ni
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/11/peraduan-readers-digest-betul-atau-tipu.html

    ReplyDelete
  2. ayah pun dapat semalam. huhu. tapi tula takkan senang2 nak dpt duit camtu kan? tapi betul ke benda2 ni? boleh caye ke?

    ReplyDelete
  3. Ayah Wani dah 2 tahun join benda ini. Tapi... entahlah tak tahu nak kata apa. Soal orang-orang dewasa kan. hihihi :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign