Selebriti Makan Uri Manusia?

by - November 27, 2013

Makan uri manusia ? yalkkkk amat menjijikkan.Tahu tak uri tu apa?..ala dalam bahasa sains & inggeris nya placenta.Tilam baby waktu dalam kandungan..yg menghubungkan tali pusat segala bagai.Can u amagine?


Kalau kat barat dah biasa jual uri secara online...kat cina pula akan dikeringkan dan di campur dlm herba2...so be ware!!!

Inilah rupa uri manusia
Kalau kita orang islam & melayu uri ni akan di basuh bersih dan ditanam betul2 kerana ia sebahagian anggota badan.


Selebriti yang makan uri manusia tu ialah Kim Kardashian n family xtually family dia di dajal oleh kim..dikatanya tu daging biasa yalkkk .Nak kata apa...barat..t*#$ je yg x makan koy.Kononnya makan uri ni mampu melambatkan monopous,kurangkan sakit selepas bersalin huhu.

posted from Bloggeroid

You May Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish