Nov 27, 2013

Selebriti Makan Uri Manusia?

Makan uri manusia ? yalkkkk amat menjijikkan.Tahu tak uri tu apa?..ala dalam bahasa sains & inggeris nya placenta.Tilam baby waktu dalam kandungan..yg menghubungkan tali pusat segala bagai.Can u amagine?


Kalau kat barat dah biasa jual uri secara online...kat cina pula akan dikeringkan dan di campur dlm herba2...so be ware!!!

Inilah rupa uri manusia
Kalau kita orang islam & melayu uri ni akan di basuh bersih dan ditanam betul2 kerana ia sebahagian anggota badan.


Selebriti yang makan uri manusia tu ialah Kim Kardashian n family xtually family dia di dajal oleh kim..dikatanya tu daging biasa yalkkk .Nak kata apa...barat..t*#$ je yg x makan koy.Kononnya makan uri ni mampu melambatkan monopous,kurangkan sakit selepas bersalin huhu.

posted from Bloggeroid

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign