Button Follower Hilang?

December 17, 2013

Button follower kat mana kau menghilang.Baru perasan tadi..duk usha rata2 blog semua hilang button follower ni.Tapi yg musykilnya...title ada tapi gambar & total & button follower tu x ada.


Cuba korang tengok...korang punya ok tak...
Sampai bila nak hilang ni ?
Kenapa dia hilang ?
Ada sape2 nampak button follower tok tak ? bak kate jep hehe

Harap2 jap je hilangnya mungkin..line slow..atau apa2 yg positif lah ye.pasal susah nak tengok follower bertambah ke tak...dan susah juga kalau orang nak
follow kalau x perasan widget follow kat atas sekali tu hu.


Better kita tengok jer sampai bila dan jangan adjust2..takut sistem upgrade kan.
Think positive 

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

10 ulasan

  1. saya punya pun hilang. ingatkan blog saya je ~>~

    ReplyDelete
  2. sama la dgn sy...xtahu kenapa jadi mcm tu..

    ReplyDelete
  3. dulu pun dh prnah jadi mcm ni jgk rasanya tp slps tu ok balik..

    ReplyDelete
  4. Isu hangat sekarang nih.. banyak blogger yang post dekat fanpage pasal ini .__. Kami punya pon hilang gak..

    ReplyDelete
  5. buat tak tau je. nanti ada la tu. huhu.

    ReplyDelete
  6. tu laa..dok bz edit blog, bru pasan yg senarai follower tu xda...xpe, kte tggu dn lihat duluu

    ReplyDelete
  7. tak tahu la sampai bila. mintak2 esok ada la. hmm

    ReplyDelete
  8. blog Ros pun ada jugak jadi... hilang dua hari lepas.. tapi dah ok kan :)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG