Dec 11, 2013

Drama Ariana Rose Adaptasi Novel The Wedding Breaker


Huh fav giler ngan TWB ni...
huh x sabar tunggu tayangan di Tv


Hero & heroin pulak cam kena jer ngan novel tu kan.
Harap2 x kayu layer huhu


Barisan Pelakon Drama Ariana Rose :

Keith Foo - Tengku Kamil
Nur Fathia - Ariana Rose
Tasha Shilla - Tengku Juwita
Hisyam Hamid - Harith
Nabila Huda - Liyana
Arja Lee - Ramzul
Syatilla Melzin - Sophie
Mustapha Kamal - Tan Sri Tengku Muhriz
Liza Abdullah - Puan sri Lisdania
Datin Ziela Jalil - Datin Asra
Jalaludin Hassan - Datuk Wan Jusoh

6 comments:

  1. fae jarang layan drama hehe prefer tgk movie je sal x pyh tunggu next episode.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah nak2 plot yg x besh huhu...bosan

      Delete
  2. Replies
    1. bukan macam je ija...memang confirm menarik hehe

      Delete
  3. Replies
    1. he..ada lagi ...kalau nk special beli kat novelis dia..kat fanpage "The Wedding Breaker"

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign