Dec 13, 2013

INSTAGRAM FORMAT BARU ? BOLEH SENT VIDEO & PHOTO

Kalau dulu instagram membolehkan kita share & tag gambar pada kawan2.Dan akan boleh dilihat oleh semua rakan.Tapi dengan format baru kita boleh make & sent gambar & video pada rakan yg kita nak hantar.Dan paling best hanya dia yg boleh tengok.Kira private la kan,



Macam mana nak buat?
Korang just update instagram korang di app store


posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. salam jumaat..alamak ..kita x ada instagram..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Intan salam jumaat he...
    Buka lah akaun nanti bleh tagging2 he

    ReplyDelete
  3. best ni dh upgrade. hihi.. sbb tgk dari smlm dh org ckp2 psl ni

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign