INSTAGRAM FORMAT BARU ? BOLEH SENT VIDEO & PHOTO

by - December 13, 2013

Kalau dulu instagram membolehkan kita share & tag gambar pada kawan2.Dan akan boleh dilihat oleh semua rakan.Tapi dengan format baru kita boleh make & sent gambar & video pada rakan yg kita nak hantar.Dan paling best hanya dia yg boleh tengok.Kira private la kan,



Macam mana nak buat?
Korang just update instagram korang di app store


posted from Bloggeroid

You May Also Like

3 ulasan

  1. salam jumaat..alamak ..kita x ada instagram..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Intan salam jumaat he...
    Buka lah akaun nanti bleh tagging2 he

    ReplyDelete
  3. best ni dh upgrade. hihi.. sbb tgk dari smlm dh org ckp2 psl ni

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish