Dec 2, 2013

Layan Tesco 4 Cheese Pizza Tengah Hujan

Pizza 4 keju Tesco x kurang hebatnya nya ...hu...tengah mood malas malasan....teringin nak makan pizza..hujan2 layan pizza best jugak kan he...


Beli je yang dah siap...tinggal panaskan dalam 10minit..dah siap...harga RM9.90 jer...ada banyak pilihan macam seafood,beef,banyak lagi lerr


Darwiish duta tetap blog ni hokeeeyyy hehe


Amacam menggoda x tengok melted chesse tu huhu...sedap...gabungan cheddar,edam,parmesan,mozzarella & english herb fuhhhhh....tapi x leh lawan lah pizzahut & domino yg ternyata fresh..hu

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. sedapnya. saya tak pernah beli pizza sejuk beku masak kt umah. teringin jugak nak beli sebenarnya, tapi oven tkde. huhu

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign