Pencarian Sponsor Giveaway

by - December 02, 2013


Bismillah...
Assalamualaikum & salam sejahtera

Asyik join giveaway kengkawan jer...so nak buat giveaway sendiri pulak.Dah lama x buat kan...ader yang rindu ker hehe.
Diharapkan adalah kengkawan yang berminat dan serius untuk menaja hadiah giveaway yang bakal dilangsungkan x lama lagi. Amin

Kalau berminat , korang boleh hantarkan details :

 - Barangan yang nak di sponsor
- Jumlah pemenang yg nak disponsor
- Link Blog @ fanpage @ tweeter @ insta @ iklan yang perlu di like & follow

email :

atau inbox jer


Kelebihan jadi sponsor...cam biasa lah kan In sha Allah pasti..

- visitor meningkat
- dapat tambah follower & liker & member
- dapat promosikan blog @ business @ fanpage dll
- akan selalu diterjah hehe


DIHARAPKAN RAMAI KENGKAWAN YANG SUDI MENJAYAKANNYA....
WHAT U GIVE...U GET BACK
iN SHA ALLAH

You May Also Like

10 ulasan

  1. waa best nyer..mama darwish..nak join boleh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. He inat mai la....di alu2 kan...pe2 email @ inbox ye

      Delete
  2. Salam, akak boleh inbox FB saya nanti ye :) saya ada hadiah nak sponsor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam puan siti...done..he...time kasih yer

      Delete
  3. wah, tak sabar nak tunggu GA awak.
    mesti join ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. He...nuul next monday..akan start....harap ramai joiner...amin

      Delete
  4. wow! i nak jadi sponsor juga. dah follow u :D

    ReplyDelete
  5. Teringin nak sponsor tapi taktau nak sponsor apa..

    ReplyDelete
  6. open lagi ke ni?? berminatlah.. tp nak sponsor xbyk la... utk satu pemenang je. student lg..haha.

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish