Dec 2, 2013

Pencarian Sponsor Giveaway


Bismillah...
Assalamualaikum & salam sejahtera

Asyik join giveaway kengkawan jer...so nak buat giveaway sendiri pulak.Dah lama x buat kan...ader yang rindu ker hehe.
Diharapkan adalah kengkawan yang berminat dan serius untuk menaja hadiah giveaway yang bakal dilangsungkan x lama lagi. Amin

Kalau berminat , korang boleh hantarkan details :

 - Barangan yang nak di sponsor
- Jumlah pemenang yg nak disponsor
- Link Blog @ fanpage @ tweeter @ insta @ iklan yang perlu di like & follow

email :

atau inbox jer


Kelebihan jadi sponsor...cam biasa lah kan In sha Allah pasti..

- visitor meningkat
- dapat tambah follower & liker & member
- dapat promosikan blog @ business @ fanpage dll
- akan selalu diterjah hehe


DIHARAPKAN RAMAI KENGKAWAN YANG SUDI MENJAYAKANNYA....
WHAT U GIVE...U GET BACK
iN SHA ALLAH

10 comments:

  1. waa best nyer..mama darwish..nak join boleh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. He inat mai la....di alu2 kan...pe2 email @ inbox ye

      Delete
  2. Salam, akak boleh inbox FB saya nanti ye :) saya ada hadiah nak sponsor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam puan siti...done..he...time kasih yer

      Delete
  3. wah, tak sabar nak tunggu GA awak.
    mesti join ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. He...nuul next monday..akan start....harap ramai joiner...amin

      Delete
  4. wow! i nak jadi sponsor juga. dah follow u :D

    ReplyDelete
  5. Teringin nak sponsor tapi taktau nak sponsor apa..

    ReplyDelete
  6. open lagi ke ni?? berminatlah.. tp nak sponsor xbyk la... utk satu pemenang je. student lg..haha.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign