Dec 9, 2013

Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? By AkuPenghibur.com


Tamat : 28 Dec 2013

Aku bergelar blogger tak sampai satu tahun.Masih setahun jagung...al-kisah boleh terjebak dalam dunia blog ni..sebab sebagai suri rumah sepenuh masa...masa banyak terluang..dari duk asyik terjah blog orang....baik cuba buat blog sendiri kan...alhamdulillah diterima rakan2 blogger yang lain huhu.

Aku jadi blogger ni sebab boleh buat sideincome hehe....walaupun sikit..tapi lama2 jadi bukit kan hehe...melalui cik Nuff lah he...selain join segala contest yg ada...daripada aku buang masa duk buka benda2 x berfaedah lebih baik blogging kan.




6 comments:

  1. alhamdulilah terima kasih kerana join ^_^ kisah yang menarik sebagai blogger

    ReplyDelete
  2. salam..ayu singgah dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga..tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    ReplyDelete
  3. salam gud luck, nak ajak join kontest kt blog saya pula. :) , peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign