Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? By AkuPenghibur.com

by - December 09, 2013


Tamat : 28 Dec 2013

Aku bergelar blogger tak sampai satu tahun.Masih setahun jagung...al-kisah boleh terjebak dalam dunia blog ni..sebab sebagai suri rumah sepenuh masa...masa banyak terluang..dari duk asyik terjah blog orang....baik cuba buat blog sendiri kan...alhamdulillah diterima rakan2 blogger yang lain huhu.

Aku jadi blogger ni sebab boleh buat sideincome hehe....walaupun sikit..tapi lama2 jadi bukit kan hehe...melalui cik Nuff lah he...selain join segala contest yg ada...daripada aku buang masa duk buka benda2 x berfaedah lebih baik blogging kan.




You May Also Like

6 ulasan

  1. alhamdulilah terima kasih kerana join ^_^ kisah yang menarik sebagai blogger

    ReplyDelete
  2. salam..ayu singgah dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga..tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    ReplyDelete
  3. salam gud luck, nak ajak join kontest kt blog saya pula. :) , peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish