Tak Sangka Ramai Sudi Sponsor

by - December 04, 2013

Alhamdulillah....hari tu ada buat entri mencari sponsor untuk giveaway blog mama darwiish.Segala cara duk promote & cari sponsor ni hehe.Twitter,FB,instagram,blog,email....ingatkan x ada yg sudi....tapi ...alhamdulillah....

Sebelum ni dah 3 kali buat contest..tapi hadiah tajaan sdn bhd je...sekarang nak cuba buat giveaway with sponsorship....

Setakat ni dah ada 18 sponsor & 40 hadiah yang hot,awesome,best..Terima kasih

NOTE ***

Nantikan pelancaran giveaway ini pada hari Isnin 9hb Dec 2013.
Hadiah yg ditawarkan amat berbaloi...gempaq..awsome....

kalau berminat nak join jadi sponsor...peluang masih ada sehingga Jumaat ni.
email/inbox tau....nanti akan diterangkan detaiksnya...
TQ

You May Also Like

6 ulasan

  1. alhamdulillah..murah rezeki mama darwiish..moga dipermudahkan segala urusan penganjuran GA nanti
    isi tabung nuff sini-sony

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur....rezeki bersama...win win situation hehehe..tq yer ...
      Get ready yumi...doakan semua boooom

      Delete
  2. nak jadi sponsor lagi boleh?huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nur...besar tapak tgn...niru saya tadahkan....saye nk email awk tp x tau cm ne...

      Delete
  3. waaa..makin meriah ni..dapat ramai sponsor..tak sabar nak tunggu..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish