Tebus Gadget & Voucher Dengan WhoHAA

by - December 20, 2013

Jom kumpul point dan tebus hadiah yang awesome,gadget, voucher, barangan elektrik dan banyak lagi denganWhoHAA .Konsep dia, jawab soalan, dapat point, kumpul point & tebus hadiah.Its Free.Xtually baru juga join WhoHAA he..x sabar nak redeem ni.




Bila dah daftar semua, boleh la mula kumpul point.Klik Ads yang ada.Contoh kat bawah ni




Pastu jawab soalan2 kat bawah Ads tadi.Setiap soalan atau visit page sponsor Ads ada point.Selalunya 10-20 point.Nak banyak point invite kawan ramai2 tau.



Nanti bila point dah ribu riban ramai2 kita redeem ye..hadiah nya sangat lah awesome tau.Ada gadget,voucher,perkakasan elektrik dan macam2 lagi.


POKOK PANGKALNYA KENA BERUSAHA & RAJIN OK.DARIPADA ONLINE X TENTU HALA..JOM JOIN WHOHAA !!!
posted from Bloggeroid

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish