Voucher KFC & 1000 Ads Point Free Dari CellAds

December 15, 2013

Hari tu dah tebus sekali point..untuk dapatkan voucher KFC sementara CellAds bagi potongan point hehe.Kali ni kali kedua lah..tebus poin CellAds.Tapi kali ni tak pakai Gdex hanya pos biasa..so lambat sikit lah.Apa pun alhamdulillah sampai juga.


Tapi kali ni sangat best la...suprise!!!
CellAds bagi 1000 ads poin secara percuma...alhamdulillah..tapi ada syarat...
Syaratnya adalah......


Salah satu voucher tu mesti ada stiker merah CellAds macam dalam gambar kat atas tu.
Lepas tu sms no siri voucher kepada no yg dinyatakan dalam surat.

JANGAN TERLEPAS PANDANG hehe..rugi nanti

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

2 ulasan

  1. saya dah tebus lame dah , taksampai-ii voucher nye :3 hehe ..

    ReplyDelete
  2. Kira Cellads ni memang betul-betul boleh dapat reward voucher la yer. Hmmm.. Tak rugi pakai apps ni untuk orang yang kerap dapat call dan terima SMS kan.

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG