May 13, 2013

SATTLE POS HADIAH PEMENANG CONTEST KU


Tadaaa....wat semua pemenang mini contest ari tu...
sorry lambat update ye....
tunggu hadiah sampai kat umah ye...
dah pos dah...
x caye tengok si darwiish yang checkup ha....tq semua..

May 4, 2013

I AM THE UNSTOPPABLE EXPLORER


Bercerita tentang makanan dan masakan takkan pernah tamat sesi pengembaraan aku ni.
Yelah sebagai seorang isteri dan ibu di usia muda yang kurang ilmu dan skill memasak memang besar cabarannya dalam menyediakan hidangan yang hebat dan berkhasiat untuk mereka yang 
tercinta.




Dengan Astro On The Go memang mudahlah sesi pengembaraan masakan aku hehe.
Just guna my smartphone dan tonton rancangan kegemaran aku.Kalau nak masak ala-ala diva tengok Masterchef Selebriti Malaysia dan kalau nak cuba resepi antarabangsa aku tengok TLC,s Cooking Challenge.Dengan Astro On The Go segalanya tak mustahil kerana aku boleh mengembara walau dimana dan bila-bila masa sahaja.


May 3, 2013

BLOG REVIEW UNTUK PEMENANG MINI CONTEST

Salam semua...hari ini aku nak wat blog review 2 orang pemenang blog review.
So, jom kita terjah !!! blog dorang yang sememangnya hot & uptodate.


Blog Ezza Elizza

Korang klik je pic kat atas untu ke blog dia ok.
Atas tu adalah header blog Ezza...cute kan.
Loading blog ringan & ada lagu yang cute sangat tau.
Penulisan & susunan widget yang kemas & teratur & simple.



Blog Alfian

Hah sempoi gile kan. 
Tema blog black n white.
Sangat ringan & sempoi.
Sangat aktif bercontest.

May 2, 2013

PEMENANG MINI CONTEST :KIRA BATU KRISTAL BY MAMA DARWIISH

BISMILLAH... 
Dengan ini diumumkan senarai pemenang mini kontes hari tu ye...
Terima kasih pada semua yang support & kepada pemenang TAHNIAH!!! & kepada yang x menang tu...jangan sedih2 ye...nanti join kontest kat sini lagi ek....
Jawapan sebenar adalah 48 biji batu kristal.
Ada 2 jawapan paling tepat iaitu Ismah & Asyikin.huuuuyoooo

SENARAI PEMENANG :

Gelang Kristal Pink
Ismah Atikah
- 48 biji
http://diaryismah.blogspot.com/2013/04/mini-contest-kira-batu-kristal-by-mama.html

Gelang Kristal Biru
Asyikin
-48 biji
http://asyikin-ga.blogspot.com/2013/04/mini-contest-kira-batu-kristal-by-mama.html

Brooch Kristal
amar-GA
-47 biji
http://amar-ga.blogspot.com/2013/04/mini-contest-kira-batu-kristal-by-mama.html

Brooch Pearl
Alani
- 49 biji
http://thesitesaya.blogspot.com/2013/04/mini-contestkira-batu-kristal-by-mama.html

Bloglist
Syima
- 49 biji
http://syimanakhadiah.blogspot.com/2013/04/mini-contest-kira-batu-kristal-by-mama.html

Aimi Rahim
- 47 biji
http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/mini-contest-kira-batu-kristal-by-mama.html

Blog Riview
Alfian
- 47 biji
http://alfian-700.blogspot.com/2013/04/mini-contest-kira-batu-kristal-by-mama.html

Ezza Elizza
- 46 biji
http://i-ezzaen.blogspot.com/2013/04/mini-contest-kira-batu-kristal-by-mama.html


NOTA !!! 
Kepada pemenang gelang & brooch sila bagi detail anda sebelum10 Mei 2013.Selepas pada tarikh tu kalau x ada yang tuntut hadiah & bagi detail...hadiah akan dibekukan lah ye.TQ
Detail boleh email kat aiinbaharom86@gmail.com
atau pm kat FB Kelab-Blogholic

Nama :
Alamat : 
No Phone :
Link Blog :
Hadiah :



May 1, 2013

SENARAI PESERTA MINI CONTEST KIRA BATU KRISTAL by MAMA DARWIISH

Assalamualaikum...
Alhamdulillah tamat sudah mini contest kira batu kristal tepat 12 malam tadi. Disini disertakan senarai nama peserta contest.
Keputusan pemenang akan diberitahu jap lagi he2.
Check link korang ada x? kalau tercicir inform ye. Gud Luck semua. TQ atas sokongan korang semua. Sayang korang XOXO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign