Nov 28, 2013

Giveaway Peserta Bertuah


KLIK
BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:


Pemenang akan menerima sehelai blouse gojes menawan
ni. Mungkinkah anda pemenang bertuah tersebut. Jengjengjeng… Jom! Sama-sama
kita raikan GA simple ni.



TAMAT: 31 DISEMBER 2013

GIVEAWAY AKHIR TAHUN 2013 DJH

Tamat : 12 Dec 2013

 FATIN | ZARA | HAWA | TETO | VEE | NUR | DJH | FARAHAIN | WANIE ASHA | EMI

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Jom sertai GIVEAWAY AKHIR TAHUN 2013 anjuran DJH.Pelbagai hadiah ditawarkan seperti SHAWL | FACEMASK | COLLAGEN EYEMASK |KEYCHAIN | FRIDGE MAGNET | TOPUP | dan pelbagai hadiah menaik lagi.
Syarat mudah dan best.Jom ramai-ramai kita menjoinkan diri! Tekan banner untuk sertai!

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari



Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.



Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.



Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.



Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.



Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 




Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com




Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.


Nov 27, 2013

Selebriti Makan Uri Manusia?

Makan uri manusia ? yalkkkk amat menjijikkan.Tahu tak uri tu apa?..ala dalam bahasa sains & inggeris nya placenta.Tilam baby waktu dalam kandungan..yg menghubungkan tali pusat segala bagai.Can u amagine?


Kalau kat barat dah biasa jual uri secara online...kat cina pula akan dikeringkan dan di campur dlm herba2...so be ware!!!

Inilah rupa uri manusia
Kalau kita orang islam & melayu uri ni akan di basuh bersih dan ditanam betul2 kerana ia sebahagian anggota badan.


Selebriti yang makan uri manusia tu ialah Kim Kardashian n family xtually family dia di dajal oleh kim..dikatanya tu daging biasa yalkkk .Nak kata apa...barat..t*#$ je yg x makan koy.Kononnya makan uri ni mampu melambatkan monopous,kurangkan sakit selepas bersalin huhu.

posted from Bloggeroid

Nov 26, 2013

Tak Menang Coklat...Menang Topup Pun OK

Alhamdulillah menang lagi...kali ni menang topup RM5 terima kasih semua...walau x dapat 1st prize..daim coklat hehe.




Cepat semak link korang...nanti terlepas tempoh tebus hadiah.

posted from Bloggeroid

Nov 25, 2013

Parmesan Cheese Kek Yang Murah & Mavolus Dari Jusco

Parmesan Cheese Kek ni beli time jenjalan di Jusco ada promosi hu.Ingat x best...beli lah 1 je pun..x silap RM3.80 kot...


Ala2 japanese cheese kek..gebus gebas hehe


Amacam..nampak cam fluffy jer kan...gebu2 gitu...memang gebu amat..sedap..x sempat simpan..habis time tu juga....nanti kita beli lagi ye hehe

posted from Bloggeroid

Nov 24, 2013

Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta Pulak Jadi Drama TV

Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta hasil karya novelis femes E-Man Sufi akan menemui penonton awal Dec di Astro Mustika.Mesti ramai follower novel ni kan...cam best juga novel ni.


Cun tak cover dia...watak hero Jebat heroin pulak Mawar. Cuba teka siapakah gerangan Jebat & Mawar?


Ok tak...x kayu kan hehe....ape2 pun still tunggu The Wedding Breaker

posted from Bloggeroid

Sinopsis Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta

E-man Sufi
Karya Seni

“Kalau aku suruh kau terjun dalam kolam tu, kau nak terjun?”
“Untuk buktikan cinta Mas kat abang… terjun kolam pun Mas
sanggup. Okey! Mas terjun! Tapi untuk pengetahuan abang...
Mas tak tahu berenang!”
“Mastura!!!!!!!”
JEBAT. Seorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran
Melayu dan Cina dari jalan hitam kehidupan kepada
pencerahan. Tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk
jatuh cinta kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut ilmu
agama dan melupakan kisah silamnya.
Sifatnya yang tenang, rajin dan baik hati telah menarik
perhatian Mastura, adik ipar kepada majikannya Uwais.
Pelbagai cara digunakan oleh gadis itu untuk menarik
perhatiannya hingga Jebat naik rimas dan lemas. Walau
berkali-kali ditolak, Mastura tidak juga berputus asa. Dia
tidak pernah menyangka gadis cantik,kaya dan bijak seperti
Mastura terpaut hati kepadanya, seorang lelaki biasa yang
tidak begitu tampan kerana mempunyai parut di bahagian
matanya. Mereka umpama The Beauty and The Beast.
“Kau tak malu ke nak bersuamikan lelaki yang tak ada apa-
apa?”
“Nak malu apa? Bagi Mas, abanglah yang paling handsome.
Bagus juga parut tu… Tak adalah perempuan lain nak rebut
abang daripada Mas, kan? Biar Mas sorang aja yang tahu
menilai betapa kacaknya abang di pandangan Mas.”
Namun mampukah rumah tangga yang dibina bertahan?
Masih adakah cinta dan kesetiaan dalam hati Mastura apabila
mengetahui rahsia sebenar yang Jebat ialah  bekas ketua
kumpulan gengster!
Sementelah pula lelaki dengan sejarah hitam sebegitu
bukanlah suami impiannya.

Nov 23, 2013

Cuti Hujung Minggu Johor Di Tukar

Cuti Hujung Minggu Johor telah ditukar dari hari Sabtu & Ahad kepada Jumaat & Sabtu.Berkuatkuasa 1 Jan 2014.Wah best lah rakyat Johor yer...Tak ade alasan nak ngelat solat Jumaat yer para2 sakura hehe.

Brooch Kristal Ku Terbang Ke Sarawak

Tahniah kepada Vanessa Ricky menang brooch kristal yg disponsor oleh ku huhu.Xtually hari rabu dah pos...mintak2 selamat lah sampai yer.

Nov 22, 2013

Mommycha 1st Giveaway


Tamat : 1 Dec 2013


Mama & Adam Darwiish

Mama : Darwiish mama cute x? nak kiss sikit...mmmuahh
Darwiish : Macam cute jer hu..muuuah

Buah hati pengarang jantung.
Kurniaan tiada ternilah...Alhamdulillah

Special Giveaway by Syazlia & FD Part 2




Assalamualaikum.





klik banner untuk join





Senarai hadiah:

Custom made tshirt (bagi design sendiri) x 1, Skincare Product Clarins (Mini) bernilai RM100++ x 1, Eye mask collagen x 1, Lip mask x 1, Keychain Bandung x 1, Sticker x 5, Note book x 1, Brooch x 2, Blouse brand B.U.M x 1, Losyen Halimau x 1, Casing phone handmade x 1, 3 pcs Shiseido mask x 1, Keychain x 1, Keychain strawberry x 1 , Sepasang felt brooch x 1, Beauty set x 1 , Aksesori x 1, Keychain + Shiseido mask x 1, Earphone x 1, Cash RM5 x 3, dan Review Blog x 1.



Special Giveaway Part 2 dianjurkan oleh Syazlia dan Fatin Diana dan disponsor oleh Fatin Diana, Airis Arissa, Hawa Syazana Lee, Ana Ahmad, Ain Rahman, Keyme Keymo, Ifah, Husna Zahidi, Anis Shahira, Serbamakneka Online, Lienda, Ana Diera, dan Munirah Rahman.




Tamat 30 Nov 13, 10 malam

Kalau Menang...Nak Hadiah :

Custom Made Tshirt
Blouse B.U.M
Eye Mask Collagen 

haha




Hadiah Vitamin Shaklee Sampai Dah

Vitamin B-Complex Shaklee selamat sampai dari pos laju semalam hehe.xcited kau nak try produk Shaklee yg tengah hot skarang kan.


Alhamdulillah...rezeki2....time kasih vitamin4kesihatan.com atas tajaan hadiah.Murah rezeki kalian. Amin


Shaklee Vitamin B-Complex & buku info tentang shakler.

posted from Bloggeroid

Nov 21, 2013

Hadiah Mary Kay Set Dah Sampai

Mary Kay satu lagi produk jadi idaman ku ..asyik berangan nak pakai...alhamdulillah dapat free RM108 Mary Kay Set huhu


Penuh debaran...x sure hadiah dari segmen,contest,ga yang mana huhu...jom tengok ek


OMMK sure dari contest nabila medan tq nabila..dan hadiah ni di sponsor oleh Emas Putih bloggurl yg ada ribuan follower tu...time kasih semuaa..


Ha ini dia..syukur
1x torch bag
1x lip glosd
1x toning lotion
1x sunscreen cream
1x blog card by Emas Putih

Terima kasih atas sokongan semua..jom blogging sampai muntah hehe

posted from Bloggeroid

Nov 19, 2013

Menunggu Hadiah GA Nabila Medan

Alhamdulillah rezeki lagi....pun masih menanti hadiah hehe..baru sent details..tp x sure hadiah mane satu hehe...Kali ni dari blogger femes Nabila Medan

Menang Vitamin Shaklee

Shaklee Vitamin B-Complex itulah hadiah contest yang paling latest ku tunggu hehe.Alhamdulillah rezeki...semua detail dah email so sabar je tunggu ye hu


.
 time kasih pada semua.
boleh join sepahtu x lepas ni...hehe

Nov Giveaway by http://farra-izzaty.blogspot.com/





Assalamualaikum..
Senarai sponsor Giveaway ini ;

Pemilihan Pemenang menggunakan Random.org.Semua peserta berpeluang menang!
13.11.13-1.12.13






Simple Segment By Simplesyara

Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat


tamat : 29 Nov 2013

It's December Giveaway


Tamat 16 Dec 2013

'Giveaway Topup by BudakComot'


tamat 23 Nov 2013

Follower ke 274 he
saya guna MAXIS

Novel Giveaway by Hanis Masturina


Tamat 13 Dec 2013

Tagging Kamoo Selalu Heheh :
Yumida
Kinah

Villa Nabila..Betul Ke Bohong?

Villa Nabila villa usang berusia hampir 40 tahun, terletak berdekatan Danga Bay , Johor..semua pakat duk google lepas kes sekumpulan remaja hilang kat situ.Ada yang kata 23 hilang...tapi polis hanya mengesahkan 1 orang je yang hilang.Wallahua'alam.


.
 amacam seram x?
jin dan syaitan memang wujud kejadiannya..telah tertulis dalam Al-quran.


.
 Izzat remaja yang dipercayai hilang di villa nabila.
semoga dipertemukan dalam keadaan selamat..amin.
hanya Allah yang maha 
Berkuasa.....


.
 pintu gerbang villa nabila
puhhh rimbun sungguh pokok2 nye..memang suke lah dorang bergayut2 kat situ...kita je yang x nampak.

Foto PreWedding Che Ta & Zain Saidim

Pre wedding? Pun boleyyy...layan kan je @bali

Nov 18, 2013

Macam Cute Jer...Macam Comey Jer

Comey ker? Cute ker hehee




Model Pavlova haha


posted from Bloggeroid

Gubahan Hantaran Untuk Adik

Alhamdulillah ...siap dan paling best tuan badan puas hati dengan hasil nya walau pun okay2 jer hee...al maklumlah...assistant nya si darwiish


Sirih Junjung
Ni last minit buat...nak fresh punya pasal kan hehe..


Coklat Cadbury
Yang ni berapa kali kena cabut ngang darwiish nasib ada spare..kalau x bocor atap rumah ni


Bunga Rampai
Yang ni pun buat malam sebelum majlis, nak fresh kata nye..hu..homemade potpuri...bunga rampai...


Towel
Mula2 nak design bunga dgn kipas...tapi towel saiz x berapa besar..so jadi lah bunga dan love


Buah
Berkilat2 kau buah nye hehe...


Pavlova
Pavlova...gojes x hehe....sebelum buat yang ji 1 adunan habis kena makan ngan darwiish hehe..


Kek
Yang ni beli jer...x sempat nak buat..mula nak buat cupcake..tapi tuan badan nak kek aje...ikut kan je huhu

Sentuhan Jemari Mama Darwiish

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign