Jan 20, 2014

Birthday GiveAway by Cik Ayue


Jemput join jom hadiah2 awsome menanti :
Teddy Bear
Novel
Eye mask & banyak lagi

Hehe Gambar Wedding Idaman aku?
Dah naik pelamin dah..tunggu Darwiish pulak ye..
Tapi memang idaman kalau boleh naik pelamin lagi hehe...best juga

Pelamin ni sangat sweet & awesome...cool je..suci je kan.


Baju pengantin ni pun soft je kan...sweet


Rakan Tagging :
Aini Zakaria
Yumida
Kinaz


4 comments:

  1. naik pelamin lagi sekali ape salahnye mama darwish....time anniversary wat majlis lg sekali,,,hehehe

    ReplyDelete
  2. ehh..mama join laaa..hehe..
    tq tau! baju tu suwit sgt.. ('',)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign