Jan 15, 2014

CellAds Ada Masalah?

CellAds korang masih berfungsi tak? Kenapa ya kebelakangan ni tak dapat nak connect / buka akaun CellAds.Last buka masa tebus voucher KFC sempatlah 2x tebus.Yang sedih tu dapat free points 1000, tak sempat nak tebus...adoiiiyai...Adakah sementara atau CellAds dah tamatkan perkhidmatan? Siapa ada info?

6 comments:

  1. same lah kita..tertanya2 jugak..sampai sekarang tak de jawapan..try search fb cell ads pun mcm dh x nmpk dh..huhu..dh la kumpul point smpai 2000++ aritu..baru berhajat nak tebus, dh x boleh log in dh

    ReplyDelete
    Replies
    1. YANG AYESHA alaaa banyak nye...sian...emm x ada rezeki kan..maybe upgrade servise..hu sabar ek

      Delete
  2. Saya lagi teruk tekan cellads tiba-tiba phone restart sendiri..terus buang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. BAHRAIN...uikkk ye ke..haah better uninstall kan takut virus la plak..hubby pun buang dh hu....saye x buang lg...sayang he...tunggu punya tunggu.... :)

      Delete
  3. Betul tu.. di smartphone saya begitu juga. Tak tahulah kenapa?

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign