Jan 9, 2014

Coffee Percuma di McDonald ?

Jom dapatkan coffee percuma di McDonald setiap Isnin.Oppssss dah hari Khamis ker..jangan risau boleh dapatkan coffee percuma lagi tau...huh bagi penggemar coffee mesti tak tahan kan hehe..terbayang2 aromanya..huuu...sluuurrrpppp....jom tengok bila ...

8 comments:

  1. Assalamualaikum kak, free? mujur lah sheila bukan penggemar kopi. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam sheila..ia free...sis ni coffee addict..tp tu la..x ade sape nk bawak pagi2 ke mcd hehe

      Delete
  2. hihihi mama, yang ni time breakfast je ke leh dapat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fifiy ia sis, time kul 8-10pagi je..ikut tarikh kat banner tu yer...hu saving RM3+ hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Lame dah x pegi pagi2 sejak bekeluarga ni he

      Delete
  4. waahh, best, tapi pukul 8.00 laa pulak kak

    ReplyDelete
  5. salam jemput baca =)
    http://diyasesame.blogspot.com/2014/01/hadiah-tanaka-dari-tengkubutang-miaw.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign