Jan 13, 2014

CUSTOM MADE STICKER KERETA


http://duniafarisya.com/2014/01/contest-seo-car-stickers-malaysia.html


CUSTOME MADE STICKER KERETA antara seni kreatif yang tranding di abad ini.Zaman sekarang dah maju, bukan tshirt, baju, kad kahwin jer yang boleh di custome made hehe.Kepada pemilik kereta bolehlah ubah selera dengan menempah custome made sticker kereta versi selera sendiri.Jom layan sampai habis untuk tahu lebih lanjut kat mana untuk dapatkan custome made sticker kereta dengan harga yang berpatutan & berkualiti.

Warna,saiz,mesej,jenis tulisan...semua boleh dimuatkan atas custome made sticker kereta mengikut kehendak & kreativiti sendiri.Kiranya nanti custome made sticker kereta korang x der lah sama dengan custome made sticker kereta member2, jiran korang.Baru stylo.
Custome made sticker kereta juga dapat memberi gambaran peribadi si pemilik kereta sama ada jenis yang simple, happening, sempoi atau lain-lain selain menjadi aksesori tambahan.


Dekat mana boleh dapatkan custome made sticker kereta ?
Tentunya korang boleh usha-usha,menempah dan membeli custome made sticker kereta di
dengan harga yang berpatutan dan kualiti yang memuaskan.



Hah cantik dan unik kan.Inilah antara custome made sticker kereta yang menjadi kegemaran aku di CAR STICKERS MALAYSIA.

Sebab custome made sticker kereta yang ni sangat simple designnya.
Warna yang minimum dan tentunya boleh menarik minat orang membaca dan melihat custome made sticker kereta versi ini.
Selain mesej dan amaran  yang disampaikan sangat mendalam dengan cara yang santai.Mampu buat ku tersenyum & fikir banyak kali bila nak buat hehe.
●nak jumpa tuhan?...teruskan main mesej ketika memandu●
Saiznya pula tidak terlalu besar, dan tak terlalu kecil, sedang-sedang aje kan.
Jenis tulisan yang simple dan jelas, dari jauh boleh baca.
Pendek kata semua ciri-ciri yang bagus untuk  custome made sticker kereta ada pada custome made sticker kereta yang ni.Sungguh kreatif kan.Siapalah gerangan si tuan punya custome made sticker kereta ni?


Kalau berminat untuk menempah,membeli custome made sticker kereta bolehlah ke:

 fanpage Car Stickers Malaysia
laman web Car Stickers Malaysia
Instagram Car Stickers Malaysia
No Telefon:010-2255485 / 012-6953385

Servise yang ditawarkan Car Stickers Malaysia:
Printing Car Sticker & Printing biasa
Layanan & Servise Yang Memuaskan
Harga & Kualiti Yang Memuaskan.

Majulah custome made sticker kereta untuk negara...hehe




Jom sama-sama kita meriahkan Contest SEO Car Stickers Malaysia ni, selain dapat menguji dan belajar mengenai kemahiran SEO kita, boleh juga menambah kenalan,ilmu dan yang penting hadiah menarik menanti anda ok.Klik Custom Made Sticker Kereta kalau nak join ye.
WISH ME LUCK







22 comments:

  1. all the best. cantik jugak tampal kat kereta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin, time kasih..haah..x heavy..but nice kan hehe

      Delete
  2. wah pantas join contest ye hehehe..apa pun selamat berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farid, time kasih..hehe sementara Darwiish bagi green light untuk bercontest hehe

      Delete
  3. Terima Kasih atas penyertaan ! :)
    Tetapi saya mendapati link penaja tidak berfungsi dan erti kata lain,tidak dibacklinkan.

    Harap mama ambil tindakan atas respon ini.
    Terima Kasih and wish u luck! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 :)
      oppps...ok dah backlink kan semua..
      Tq atas maklum balas
      Amin

      Delete
  4. Semoga berjaya ya, sedang berfikir sama ada nak join atau pun tidak

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahrain...amin..terima kasih..
      jom join sekaki..mana tahu ada rezeki...in sha allah :)

      Delete
  5. wahhh.. entry terbaekk ni.. boleh masuk list pemenang ni :) gud luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. AbgferOz...amboi tinggi pujian..Amin..mudahan..masin mulut kamu yer hehe..biasa2 jer pun

      Delete
  6. good luck sis.. amal pun nak join :)

    ReplyDelete
  7. god luck mama, shad pun join jugak..
    akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/custom-made-sticker-kereta.html

    ReplyDelete
  8. memang kena setepek kalau sape duk baca sticker tuh..ahahaa

    ReplyDelete
  9. menarik design stickernya kan mama..ada bermacam design..juz pilih mana yg kita suka jer...ala2 beli kek raya tu..hihi..main tunjuk2
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
  10. terbaik juga ni..saya pun join contest ni..salam BW..ada masa singgah la sini pula baca entri contest saya : custom made sticker kereta

    ReplyDelete
  11. good luck sis... :)
    http://www.munirahizzan.com/2014/02/custom-made-sticker-kereta.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign