Jan 2, 2014

Dapat Hadiah Valentino Dari Majalah Female

Penutup rezeki tahun 2013 hehe..alhamdulillah..dapat hadiah Valentino Perfume dari Majalah Female Edisi Nov.


Sangat exited sebab dapat Valentino Perfume RM250++ ni sebab salah satu jenama international dari Spain.Nak tunggu beli sendiri memang tak lah kan hehe... Terima kasih Female.


Valentina Deodrant Parfume 100ml

Yang ni x silap nya boleh pakai untuk underarm.
Sangat natural bau dia, light2 jer.
Diperkaya dengan ekstrak bunga jasmin, oren blossom,tuberose.
24hours protection gitu


Valentina Acqua Floreale 50ml

Ha yang ni perfume.Sangat feminin packaging nye kan.Bau nye pun sangat sweet, fresh, & natural.
Sebab dibuat dari aqua water, limonene, dan macam2 lah .Memang 24 hours kekal lama.

Sangat happy, 2014 x payah pening pikir budgt nak beli perfume & deodrant..Alhamdulillah rezeki :)

posted from Bloggeroid

4 comments:

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign