Jan 18, 2014

Hadiah Desktop Wallpaper Dari Blogger Azhafizah

Alhamdulillah pepagi buka email...dari blogger Azhafizah yang hantar hadiah berupa desktop wallpaper sebab join GA dia.Murah hati...murah rezeki dia kan..Amin..Baru join dah dapat hadiah he.Terima kasih



Ha cantik tak? Bukan monkey tu....wallpaper tu lah he...sweet je kan...xcited erus setup kat lappy he.Yang best nya siap boleh letak nama & link blog sendiri.Sangat kreatif kan.



So..join lah kalau nak tau....masih sempat lagi

posted from Bloggeroid

4 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign