Jan 29, 2014

Hadiah Maggi Big Bowl Akhirnya Sampai

Tunggu punya tunggu akhirnya petang semalam sampai lah hadiah contest Maggi yang aku join bulan lepas.Xtually join dekat Fanpage Maggi dengan resepi kreatif bersama Maggi.Submit resepi popia ala vietnam menggunakan Maggi Kari.
Tak sangka menang he.Alhamdulillah.


Sebelum ni pihak Maggi ada email, bagitau yang hadiah mungkin lewat sampai sebab ada masalah dengan Skynet.Tapi Alhamdulillah sampai dah.


Hehe..cute je...ye lah takut bowl pecah kan.Protect dengan gabus,bubble wrap,paper lagi hehe.


Taraaa....inilah hadiah big bowl Maggi beserta surat cinta hehe.Terima kasih Nestle & Maggi.

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum mama, taniah. bestnya dapat maggie big bowl! semakin bersemangatlah nak makan maggie nanti. hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh!best..tahniah..comel gila maggi bowl tu...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign