Jan 7, 2014

Menang Maggi Big Blowout

Alhamdullilah tadi dapat emel pengesahan dari maggi
yang mengatakan aku menang dalam Contest Maggi Big Blowout minggu 4.
Hadiahnya Maggi Big Bowl.Kena submit dulu borang baru dorang pos hadiah hu.
Nanti dah terima hadiah, kita buat entry k.




Sebenarnya suka-suka jer join...syaratnya kena bagi satu resepi hebat & mudah menggunakan maggi kari.Hah nak tau resepi apa yang melayakkan ku menjadi salah seorang pemenang hehe
Popia Maggi Ala Vietnam



Kalau nak try resepi tu korang pergi dekat Maggi Malaysia.
banyak contest tau..ada hadia voucher dan yg terbaru jaket macam duta Maggi si Aaron Aziz pakai tu.
Good Luck kengkawan.


4 comments:

  1. tahniah dapat hadiah :) hehe.. murah rezeki mama

    ReplyDelete
  2. tahniah mama darwiish :)
    jemput jenjalan ke diarionlineaten.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign