Jan 19, 2014

PHASE 2: PENGALAMAN SELEPAS MENGGUNAKAN EPHYRA BERSAMA BEN ASHAARI

PHASE 2: PENGALAMAN SELEPAS MENGGUNAKAN EPHYRA BERSAMA BEN ASHAARI... Hari ni nak buat review Ephyra..bukan nak syok sendiri he..tapi nak berkongsi kehebatan Ephyra.Hari tu ada menang sekotak Ephyra 30 sachets melalui contest di FB Ben Ashaari yang ditaja oleh Oceanlife.


Slogan yang membawa kemenangan u..Alhamdulillah.Tak sangka dapat rezeki.


Sekotak ni ada 30 sachets...Sangat teruja dapat hadiah Ephyra ni memandangkan ia produk paling trending sekarang.


Setiap pagi..aku akan minum segelas air kosong dan kemudia barulah aku bancuh atau shake Ephyra.
Warnanya macam orange juice kan..bau dia fruity2 gitu..rasanya masam+manis manis2 buah lah.Sedap..sekali minum jer...he.Lepas je minum...sure aku akan automatik sendawa & buang angin.

Perubahan & Kesan Pengambilan Ephyra Selama 1Bulan

Rambut Gugur Berkurangan
♥Sebelum ni memang ada masalah rambut kering,berkelimumur & gugur..nak2 kalau time mandi..mesti kena kutip kan.Tapi sekarang Alhamdulillah makin berkurangan gugurnya, rambut makin sihat,kuat & kulit kepala tak gatal lagi.

Jerawat, Parut Jerawat & Chicken Pox Makin Pudar

♥He...kalau dulu boleh nampah jerawat tumbuh dengan mekar hu, parut jerawat, parut chicken pox..tapi Alhamdulillah...makin kurang & pudar.Minyak di muka pun kurang.

Gusi Tak Lagi Berdarah
♥Dulu kadang2 bila rushing berus gigi mesti berdarah..tapi sekrang tak lagi..gusi makin sihat ler tu..kan2 he

Luka & Parut Cepat Kering

♥Ha tu kesan kena kuali panas..Alhamdulillah dalam 3 hari semuanya kering, tak mengelembung, dan makin kurang parutnya.Parut bersalin ceaseran dulu pun dah tak terasa ngilu,pedih bila buat kerja berat.Alhamdulillah.

Sistem Pembuangan Makin Lawas
♥Sekarang tiada masalah sembelit.Lawas pembuangannya.Kalau dulu sehari pun susah nak buang air besar hu.Sekarang setiap pagi akan ke toilet hu.Sangat puas hati.

Kulit Kaki Tak Mengelupas
♥Dulu kulit bawah ibu jari kaki selalu mengelupas, kadang2 terasa pedih.Yang peliknya kat ibu jari je.Sekarang alhamdulillah makin kirang, makin moist,soft.


Berat Badan Makin Kurang
♥Yang paling syok & best...berat badan dah turun 3kg sejak ambil Ephyra.Secara automatik..selera makan berkurangan, jadi tak suka makanan berminyak.Sekali je makan nasi dalam sehari.Macam x percaya.Malam memang x makan dah.Uyooo magic kan.Ephyra The Best.

So jom semua kita cuba amalkan Ephyra.Insha Allah kesannya amat hebat dan menakjubkan.Kalau berminat untuk tahu info lanjut atau berminat nak beli Ephyra boleh lawati :


Official Website : www.oceanlife2u.com 
Instagram : ephyra2u 
Telefon : 03 4141 7889 SMS : 019 3999 238 
posted from Bloggeroid

2 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign