Jan 12, 2014

Rexylla FB Page Launching Giveaway

http://rexylla.blogspot.com/2013/12/rexylla-fb-page-launching-giveaway.html
Tamat 1 March 2014

Jom join GA dari REXYLLA..bersempena pembukaan page baru mereka.Pada korang yang suka berfesyen boleh lah singgah di blog Rexylla atau di page rexylla.
Maacam2 ado...eheehhh

Foto

antara koleksi Rexylla.

Pakaian yang aku suka pakai :
Yang longgar2, warna2 pastel...yang corak tribal2 kan .Yang penting kain nya serap peluh macam cotton atau shiffon.Dan paling penting design simple tak heavy meriah sangat huhu.

Pendapat tentang pakaian yang intrend sekarang :
Fabrik yang ringan + serap peluh like shiffon + cotton.
Design muslimah macam jubah, cardigan
warna2 yang ceria + pastel

Rakan Tagging:









3 comments:

  1. balas kunjungan. terima kasih join giveaway kami.

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi join GA kami. untuk makluman, GA telah pun tamat dan pemenang akan diumumkan tidak lama lagi.

    ReplyDelete
  3. jom check senarai pemenang GA.
    http://rexylla.blogspot.com/2014/03/pemenang-rexylla-fb-page-launching.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign