Jan 19, 2014

Running Man...Variety Show Paling Tranding

Running Man?
Kalau dulu asyik duk tengok member2 blogger bercerita tentang Running Man.
Best sangat ke...Aku pulak bukan peminat K-Pop Star sangat.
Tetibe 1 hari tertengok Running Man kat TV2..
Haaa ambik kau sampai ternganga mulut, tersenyum sorang2, ketawa sorang2.
Best la weyyyy...hee
Patutlah namanya Running Man...memang sepanjang episod berlari aje keje nye hehe


Running Man
ni rupanya variety show dari Korea di mainkan oelah K-Pop Star.
Semuanya ada 142 episod.Setiap episod akan ditugaskan satu misi, kadang2 dorang dibahagikan kepada kumpulan @ pasangan.
Semuanya di Korea Selatan & ada di Thailand.Yang aku tengok ntah episod berapa..hu


ha ni lah antara peserta Running Man
Jae suk
Jong Kook
Gary
Ha-Ha
Suk Jin
Kwang Su

comey &cute kan.Oppps bukan semata tengok dorang tau..banyak moral dalam Running Man ni boleh kita praktikkan.
Semangat setia kawan, Percaya & yakin diri sendiri, Tak mudah putus asa.
Boleh tengok Korea Selatan, bahasa diaorang.
Banyak lagi lah.

 

Antara 2 peserta Rnning Man yang jadi faveret aku :

Jae Suk
** Sangat pandai dalam taktik2 psiko orang, orang mudah percaya dekat dia.
Selalu juga menang kot.Ada style sendiri.

Jong Kook
** Selain handsome, badan pun ketul2 hehe...tapi dia memang antara peserta yang kuat dari segi fizikal.Tapi selalu kalah bila di phyco dengan peserta perempuan.



6 comments:

  1. Episod sekarang dah 180 kak.. hehe. Shad pun layan jugak Running Man. Penuh Hard Disc dengan K-Show sahaja.. hehe. Mereka memang lawak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SHA DHIRA..oh ye ke..ala banyak sangat yg miss ni uwaaa

      Delete
  2. mmg best!tak penah miss 1 ep pon ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. SHAHIDA oo ni kira fanatik RM ye...beat kan hehe

      Delete
  3. Setuju..start layan cerita ini time main dekat tv2 dulu..lepas tuh..terus download..hehe..akak ter-miss satu ahli,nama dia song ji ho..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. FIQAH ooo anti nk download jg lah...he ye ke..x pasan..maklum lah baru terbit cinta ngn RM hehe

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign