Jan 4, 2014

SENARAI PEMENANG THE HOTTEST GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH


SENARAI PEMENANG THE HOTTEST GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

*** Sila semak no link penyertaan anda di sini
*** Sila klik pada nama sponsor untuk tebus hadiah


Pemenang 1st Top Referral

Pemenang 2nd Top Referral

Tanaka
48

Face Mask
90
27

Topup RM10
by Inat
3
62
32
55
47

Blouse
33

Cursor
95
59

Nail Scrapper
68
82

DwiTone Shawl
65

Auni Shawl
57
37

Halfmoon Shawl
81

Perfume
by Athirah
29

Tudung
by Athirah
78

Keychain
by Athirah
53

Topup RM5
60
50
63

Kopi Herba Lelaki
66

Eyelid
49

Novel
by Yumida
21

Bloglist
61

Vitamin C Chewable Shaklee
12

Tudung
84
64

Shawl
75
23

CC Blog
by Cik Fie
35

Fridge Magnet
18
51
2
11
86

Avon Color Lipstick
17

Blog Review
56
72
28
24
43
31
14


PERHATIAN KEPADA PEMENANG !!!
Sila kemukakan details2 kepada sponsor sebelum 9 Jan 2014

Sila email @ inbox detail seperti dibawah bagi menebus hadiah pos anda :
Nama :
Alamat :
No Penyertaan: 
Link Penyertaan :
Hadiah Dimenangi :

Bagi hadiah barangan blog :
Nama :
No Penyertaan: 
Link Penyertaan :
Hadiah Dimenangi :

Bagi Hadiah TOPUP :
Nama :
Rangkaian Telefon : MAXIS/CELCOM/DIGI/TUNETALK dll
No Tel :
No Penyertaan: 
Link Penyertaan :
Hadiah Dimenangi :


Tahniah & terima kasih kepada semua peserta..Tahniah kepada yang menang..dan tahniah juga kepada yg kurang kurang bernasib baik kerana berjaya memeriahkan GA saya.
Terima kasih kepda penaja2 awesome.Diharpakan kita dapat bekerjasama lagi.
Happy New Year !!!

17 comments:

  1. Alhamdulillah , thanks mama :) tahniah pemenang lain :)))

    ReplyDelete
  2. ya allah! tak sangka, boleh menang, hahaha rezeki! terima kasih kak!

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kak..saya menang motor..eheh..hehe..saya menang tudung. Terima kasih pada akak dan pihak penganjur yang awesome. ^___^

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah ada rezeki di sini.tq mama darwish and sposors :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..thniah jgk sume yg menang!

    ReplyDelete
  6. Eh,mcm x caya je saya menang..no 12 .alhamdulillah,tq.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... pcl menang FM, t.kasih penganjur dan juga sponsor.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah , ada rezeki disini :)

    ReplyDelete
  9. TAHNIAH SEMUA PEMENANG !!!
    PEMBUKA REZEKI BLOGGING 2014 YER...
    JGN LUPA TEBUS HADIAH SEBELUM 9 JAN 2014 YER


    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah... tak sangka boleh plak meang.. tahniah kpd semua pemnag...

    ReplyDelete
  11. Menang Blog Review....tahniah kepada pmenang lain.
    Kalau Blog Review tak pyh bg pape details kat sponsor kan...

    ReplyDelete
  12. takde rezeki. tahniah kepada semua pemenang yer :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah nom 50. Tahniah kepada pemenang lain :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign