Shopping Di Lazada Lagi

by - January 29, 2014

Kali ke-2 online shopping di Lazada.First time dulu beli waffle maker, sebab service,harga & kuliti yang bagus...so shopping lagi hehe.


Kali ni beli toaster.Dulu dapat hadiah kahwin dapat sandwich toaster..di sebabkan Darwiish suka makan roti bakar..kami ikut kan ajer hu.Harga sangat lah murah RM34 selepas discount dan termasuk postage.


Cam biasa datang sekali dengan invoice dan paling bet kali ni dapat voucher RM10 dari FoodPanda Delivery.

Em next time...ada rezeki lebih nak try shopping kat Zalora pulak hu.Ramai kata best shopping kat sana kan huhu.

posted from Bloggeroid

You May Also Like

3 ulasan

  1. wah wah wah thanks share mama darwish hik :D

    ReplyDelete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish