Jan 29, 2014

Shopping Di Lazada Lagi

Kali ke-2 online shopping di Lazada.First time dulu beli waffle maker, sebab service,harga & kuliti yang bagus...so shopping lagi hehe.


Kali ni beli toaster.Dulu dapat hadiah kahwin dapat sandwich toaster..di sebabkan Darwiish suka makan roti bakar..kami ikut kan ajer hu.Harga sangat lah murah RM34 selepas discount dan termasuk postage.


Cam biasa datang sekali dengan invoice dan paling bet kali ni dapat voucher RM10 dari FoodPanda Delivery.

Em next time...ada rezeki lebih nak try shopping kat Zalora pulak hu.Ramai kata best shopping kat sana kan huhu.

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. wah wah wah thanks share mama darwish hik :D

    ReplyDelete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign