Shopping Jersi & Tshirt Skuad Tok Gajah

by - January 29, 2014

Orang pergi stadium nak tengok bola...last2 kami pergi duk shopping baju kat situ he.Malas pulak nak masuk.Time ni kitaorang ke Stadium Selayang baru2 ni masa Pahang VS Lion SXII.


Meriah kan..ramai juga lah penonton dan penyokog Pahang.Yang meniage pu meriah juga hehe.


Hehe ini lah hasil nya...al-maklumlah en.suami kaki bola, aku pulak memang pahangian punye orang.huhu


Jersi terbaru skuad Pahang.Ni en.suami punye.


Yang ni aku punya, lengan 3suku..material sangat best ala2 kain jersi.


Jersi untuk si Darwiish.Tapi tunggu time sesuai utk dia pakai.Sebab besar sikit.Tapi papa nya nak beli juga.


Yang ni tshirt biasa...yang hitam tu untuk adik ..yang kuning tu untuk mamapapa darwiish

Walau pun kalah ....koi sokmo sokong pahang.Hitam Putih X kan padam...Hogoh Jangan Tak Hogoh

posted from Bloggeroid

You May Also Like

1 ulasan

  1. xpa kalah...nnti lwn lagi..encang pahang encang..hihi..shopping sakan ye..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish