T-Shirt Ariana Rose Di Jual Online

by - January 16, 2014

Drama Ariana Rose adaptasi Novel The Wedding Breaker memang trending sekarangkan.
Ramai peminat novel & drama ni kan.
So siapa2 yang berminat nak dapatkan T-Shirt Ariana Rose ni boleh lah tempah dari salah seorang krew Drama Ariana Rose.


 Krew2 Drama Ariana Rose 


Kalau berminat korang kena add instagram amynawari...pastu akan ada no phone kat situ.Pastu add wechat dia..pastu order la, tanya lah ape2 pun cam harga ke saiz ke ok.
Kat situ nanti dia terangkan team2 t-shirt ni he.



Macam nak order tapi...he..tunggu korang order dulu wakaka

You May Also Like

4 ulasan

  1. kita jumpa Kat Plaza Alam Central Hari minggu ni jumpa ariana rose.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. best ke cerita ni? hehe sheila tak tengok pun. hehe

    ReplyDelete
  3. Hai. Fb xde ke nk tmpah bju

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish