Jan 16, 2014

T-Shirt Ariana Rose Di Jual Online

Drama Ariana Rose adaptasi Novel The Wedding Breaker memang trending sekarangkan.
Ramai peminat novel & drama ni kan.
So siapa2 yang berminat nak dapatkan T-Shirt Ariana Rose ni boleh lah tempah dari salah seorang krew Drama Ariana Rose.


 Krew2 Drama Ariana Rose 


Kalau berminat korang kena add instagram amynawari...pastu akan ada no phone kat situ.Pastu add wechat dia..pastu order la, tanya lah ape2 pun cam harga ke saiz ke ok.
Kat situ nanti dia terangkan team2 t-shirt ni he.



Macam nak order tapi...he..tunggu korang order dulu wakaka

4 comments:

  1. kita jumpa Kat Plaza Alam Central Hari minggu ni jumpa ariana rose.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. best ke cerita ni? hehe sheila tak tengok pun. hehe

    ReplyDelete
  3. Hai. Fb xde ke nk tmpah bju

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign