Jan 23, 2014

Wajah Penulis Novel The Wedding Breaker (Ariana Rose)

Evelyn Rose merupakan novelis The Wedding Breaker berasal dari Kelantan. PhD researcher di UK. Graduated Master Engineering in Microelectronic fi UK. Bekerja sebagai PTD dan terlibat dalam bidang keusahawanan.


Cantik secantik penulisannya.Ala2 Ariana Rose pulak huhu.bukan calang2 orang kan..berpendidikan, patutlah hasil penulisan dia sangat bagus, berilmu.


Jom kita terjah blog si Evelyn Rose http://fairytalesfromevelyn.blogspot.com/




Oppps bukan bf tau..adik dia....

posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. Replies
    1. Nurain..haah..manis,putih,berseri hehe..mek klate

      Delete
  2. Replies
    1. Mama..haah..tapi penulisan dia ade class kan hu

      Delete
  3. dia ni sepupu sorg artis yg berganding dgn nabil dlm satu program tv....

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum jemput layari blog effendiasrul1234.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Iman mmg cantik lawa...baik hati..tak sombong..tp lame dh xjumpa dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh bestnya dah pernah jumpa, saya bertemu di alam maya je haha

      Delete
  6. Cantik nya dia...secantik penulisannya..terus jadi minat dgn novel bla baca carya dia.. Penuh manfaat.. Agak2 bla avelyn nk kluarkn novel lgi yer??

    ReplyDelete
  7. Cantiknya dia.. Seindah karyanya... Lps baca terus jatuh cinta dgn penulisan dia... Agak2 bila avelyn nk keluarkan novel lgi ye??

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign