Feb 26, 2014

Aku Dilamar CLINICELL COSMECEUTICAL

Alhamdulillah...rezeki dari Allah.Pagi tadi terima email dari CLINICELL COSMECEUTICAL.
Dengan khusyuk ku baca email tu....terkezooot mak..nak...rupanya pihak CLINICELL COSMECEUTICAL melamar aku untuk mereview produk mereka.





Dah baca semua terma dan syarat, akhirnya aku bersetuju....tunggu barangan dan masa unuk mereview je.Tak sangka blogger2 hebat pun turut serta macam Ben Ashaari, Oppz Pinky,Yumida.Doakan ye....nantikan riview istimewa tu hehe.

posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. wah tahniah sis...bestnyeeee..tp sy kalo nk review ni..ahaiii x reti lg ahaks

    ReplyDelete
  2. tahniah. yumida pun dpt email td.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih rakan2 blogger atas sokongan, doa dan semangat.Mudahan murah rezeki kita.Amin Ya Allah

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign