Cash Out Nuffnang Buat Pertama Kalinya

February 05, 2014

Alhamdulillah last week atas nasihat en.suami, aku dah cash out kan akaun Nuffnang.Bukan apa, almaklumlah 1st time kan.Nak2 pulak ramai yang merungut Nuffnang macam dah x berfungsi jer.


Taraa..cash out pun bukan nya ribu riban pun...tapi ok lah....lepas cash out ammount kembali kosong...kosong...Sekarang ada lah 1.04 kot.Tak tau kenapa ..hu


So..kena lah tunggu pengesahan dlm masa 1 bulan..doakan ye kawan2 semua berjalan lancar hu...

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

7 ulasan

  1. tahniahh kak :) saya punya rm 50 pun jauh lagi perjalanan ni. hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah MD..nuffy SB masih je ciput bertahun-tahun..hehee

    ReplyDelete
  3. Wahh, bestnyaa dapat cashout. Tahniah Mama :)
    Kiera follow sini #1229 :)

    ReplyDelete
  4. tahniah..dah merasalah yer...akak jauh lagi...:P

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG