Feb 5, 2014

Cash Out Nuffnang Buat Pertama Kalinya

Alhamdulillah last week atas nasihat en.suami, aku dah cash out kan akaun Nuffnang.Bukan apa, almaklumlah 1st time kan.Nak2 pulak ramai yang merungut Nuffnang macam dah x berfungsi jer.


Taraa..cash out pun bukan nya ribu riban pun...tapi ok lah....lepas cash out ammount kembali kosong...kosong...Sekarang ada lah 1.04 kot.Tak tau kenapa ..hu


So..kena lah tunggu pengesahan dlm masa 1 bulan..doakan ye kawan2 semua berjalan lancar hu...

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. tahniahh kak :) saya punya rm 50 pun jauh lagi perjalanan ni. hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah MD..nuffy SB masih je ciput bertahun-tahun..hehee

    ReplyDelete
  3. Wahh, bestnyaa dapat cashout. Tahniah Mama :)
    Kiera follow sini #1229 :)

    ReplyDelete
  4. tahniah..dah merasalah yer...akak jauh lagi...:P

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign