Cash Out Nuffnang Buat Pertama Kalinya

by - February 05, 2014

Alhamdulillah last week atas nasihat en.suami, aku dah cash out kan akaun Nuffnang.Bukan apa, almaklumlah 1st time kan.Nak2 pulak ramai yang merungut Nuffnang macam dah x berfungsi jer.


Taraa..cash out pun bukan nya ribu riban pun...tapi ok lah....lepas cash out ammount kembali kosong...kosong...Sekarang ada lah 1.04 kot.Tak tau kenapa ..hu


So..kena lah tunggu pengesahan dlm masa 1 bulan..doakan ye kawan2 semua berjalan lancar hu...

posted from Bloggeroid

You May Also Like

7 ulasan

  1. tahniahh kak :) saya punya rm 50 pun jauh lagi perjalanan ni. hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah MD..nuffy SB masih je ciput bertahun-tahun..hehee

    ReplyDelete
  3. Wahh, bestnyaa dapat cashout. Tahniah Mama :)
    Kiera follow sini #1229 :)

    ReplyDelete
  4. tahniah..dah merasalah yer...akak jauh lagi...:P

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish