Feb 27, 2014

CLINICELL Produk Untuk Direview Dah Sampai

Alhamdulillah, tak sangka dapat produk CLINICELL hari ni.Semalam ada buat entri kan pasal AKU DILAMAR CLINICELL tupp2 dah sampai tengah hari tadi sampai dah.



Terima kasih abg pos laju yg selalu x bagi salam hu.


Inilah dia CLINICELL 15 scht RM120..sangat teruja untuk mencuba produk ni.Terima kasih CLINICELL.
Complete dengan shaker tu....purple gitu.


Sangat menarik packaging, colour dia kan.
So kawan2 ku semua...nantikan review CLINICELL versi Mama Darwiish tak lama lagi.15days later.....see uolssss ♥♥♥♥

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. selamat mencuba clinicell mama darwiish

    ReplyDelete
  2. tahniah kak :D warna botol kita sama.. hehe.. hope you get the positive result as mine.. selamat mencuba.. rasa memang sedap XD yuuummmy!

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign