Feb 5, 2014

GA Sempena Anniversary JS Shoppe


Tamat : 15 Feb 2014

Jom kita pakat join ramai GA ni sebab hadiah yang disediakan teramatlah awesome.



Selama ni Jom Singgah Shoppe menaja GA orang lain je, so kali ni buat GA sendiri.
Kalau nak cari macam2 pakaian,jubah,macam2 lah tak kira dewasa, kanak2 bolehlah ke http://edaiserbanekakelantan.blogspot.com/

Macam pilihan antaranya :
Baju Kurung Floral 
Baju Kurung Lace 
Baju Kurung Moden 
Baju Kurung Paisley 
Baju Kurung Retro 
Blouse Blouse Menyusu 
Blouse Peplum 
Chiffon Cross Dress

3 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign