Hadiah Kali Ke2 Dari Ephyra Dah Sampai

February 26, 2014

Alhamdulillah...hari tu dijemput sertai review ohase ke2 dari ephyra.Alhamdulillah dengan gigih ku usahakan.Sebab nak hadiah ephyra hehe.
http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/01/phase-2-pengalaman-selepas-menggunakan.html


Alhamdulillah kali ni pun dapat hadiah ephyra 30 schts.Kira rezeki kali ke2.Syukur.Tapi kali ni pergi ke office Gdex sendiri sebab masa tu ada hal dikampung.


Taraaaa best nye....terima kasih semua rakan2 yg banyak support,Ben Ashaari & Ephyra.


Tapi kali ni dapat 3 kotak trial, sebab kotak primium habis stock uyoooo.Memang ephyra tengah meletoooop uols.Nak tahu kehebatan ephyra? Cepat dapakannya sekarang.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

1 ulasan

  1. macam mana mama..ok tak apaki ephyra..nad baru nak gune

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG