Feb 26, 2014

Hadiah Kali Ke2 Dari Ephyra Dah Sampai

Alhamdulillah...hari tu dijemput sertai review ohase ke2 dari ephyra.Alhamdulillah dengan gigih ku usahakan.Sebab nak hadiah ephyra hehe.
http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/01/phase-2-pengalaman-selepas-menggunakan.html


Alhamdulillah kali ni pun dapat hadiah ephyra 30 schts.Kira rezeki kali ke2.Syukur.Tapi kali ni pergi ke office Gdex sendiri sebab masa tu ada hal dikampung.


Taraaaa best nye....terima kasih semua rakan2 yg banyak support,Ben Ashaari & Ephyra.


Tapi kali ni dapat 3 kotak trial, sebab kotak primium habis stock uyoooo.Memang ephyra tengah meletoooop uols.Nak tahu kehebatan ephyra? Cepat dapakannya sekarang.

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. macam mana mama..ok tak apaki ephyra..nad baru nak gune

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign