Jawapan Nuffnang : Kenapa Sekarang Susah Dapat CPUV @ CPV

by - February 07, 2014

Oleh kerana sejak akhir2 ni susah nak dapatkan cpuv dan cpv dari Nuffnang, dengan penuh tanda tanya ku hantar tiket untuk mendapat kepastian.Jom kita baca apa penjelasan Nuffnang atas pemasalahan ni.

Untuk iklan CPUV, pemilihan blog bergantung sepenuhnya kepada keperluan pengiklan, dan industri pengiklanan juga sangat bermusim, oleh itu mungkin ada masa-masa di mana tidak ada pengiklan mencari kumpulan tertentu penulis blog untuk seketika.

Pengiklan adalah orang-orang yang memilih blog yang mereka ingin iklankan di. Blog anda bersaing dengan semua blog lain di luar sana yang berkongsi genre yang sama seperti demografi blog anda. Kerana terdapat lebih 100,000 blog dalam masyarakat, kempen tersebar sama rata kepada semua blog dan oleh itu ia tidak menghairankan bahawa setiap sekarang dan kemudian blog anda tidak dipilih untuk kempen CPUV tertentu. :)

Seperti yang anda telah semua unit iklan anda diletakkan secara optimum, saya mencadangkan perkara seterusnya yang anda lakukan akan yang akan meningkatkan pengunjung anda dikira sebagai bilangan yang lebih tinggi daripada pengunjung, lebih tinggi anda akan dibayar apabila blog anda terpilih untuk kempen! Mempunyai hari baik!


Lega lah sikit kan...so bersabar lah wahai blogger...dan jangan bimbang Nuffnang masih beroperasi.

posted from Bloggeroid

You May Also Like

11 ulasan

 1. hihi. betul, sekrg sush betul nk dpt CPUV

  ReplyDelete
  Replies
  1. Munirah: mesti cuak kan...asyik iklan churp2 je...

   Delete
 2. Hopefully semuanya akan membawa cas² +ve :)

  ReplyDelete
 3. harap2 semua cepat pulih kembali. risau jugak ni

  ReplyDelete
 4. Sekarang pun dahh tak dapat lagi CPUV .
  masih boleh bersabar . Huhuk :3

  ReplyDelete
 5. sekarang banyak iklan dah ada..sampai ade blogger yang curang dengan nuffnang..ehhe

  ReplyDelete
 6. memang mula2 susah sangat nak dapat CPUV. Kena hantar tiket kat nuffnang. Dorang reply bagi tips, kena applikasikan dan Alhamdulillah dah mula dapat CPUV .

  ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish