Feb 7, 2014

Jawapan Nuffnang : Kenapa Sekarang Susah Dapat CPUV @ CPV

Oleh kerana sejak akhir2 ni susah nak dapatkan cpuv dan cpv dari Nuffnang, dengan penuh tanda tanya ku hantar tiket untuk mendapat kepastian.Jom kita baca apa penjelasan Nuffnang atas pemasalahan ni.

Untuk iklan CPUV, pemilihan blog bergantung sepenuhnya kepada keperluan pengiklan, dan industri pengiklanan juga sangat bermusim, oleh itu mungkin ada masa-masa di mana tidak ada pengiklan mencari kumpulan tertentu penulis blog untuk seketika.

Pengiklan adalah orang-orang yang memilih blog yang mereka ingin iklankan di. Blog anda bersaing dengan semua blog lain di luar sana yang berkongsi genre yang sama seperti demografi blog anda. Kerana terdapat lebih 100,000 blog dalam masyarakat, kempen tersebar sama rata kepada semua blog dan oleh itu ia tidak menghairankan bahawa setiap sekarang dan kemudian blog anda tidak dipilih untuk kempen CPUV tertentu. :)

Seperti yang anda telah semua unit iklan anda diletakkan secara optimum, saya mencadangkan perkara seterusnya yang anda lakukan akan yang akan meningkatkan pengunjung anda dikira sebagai bilangan yang lebih tinggi daripada pengunjung, lebih tinggi anda akan dibayar apabila blog anda terpilih untuk kempen! Mempunyai hari baik!


Lega lah sikit kan...so bersabar lah wahai blogger...dan jangan bimbang Nuffnang masih beroperasi.

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. hihi. betul, sekrg sush betul nk dpt CPUV

    ReplyDelete
    Replies
    1. Munirah: mesti cuak kan...asyik iklan churp2 je...

      Delete
  2. Hopefully semuanya akan membawa cas² +ve :)

    ReplyDelete
  3. harap2 semua cepat pulih kembali. risau jugak ni

    ReplyDelete
  4. Sekarang pun dahh tak dapat lagi CPUV .
    masih boleh bersabar . Huhuk :3

    ReplyDelete
  5. sekarang banyak iklan dah ada..sampai ade blogger yang curang dengan nuffnang..ehhe

    ReplyDelete
  6. memang mula2 susah sangat nak dapat CPUV. Kena hantar tiket kat nuffnang. Dorang reply bagi tips, kena applikasikan dan Alhamdulillah dah mula dapat CPUV .

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign