Feb 7, 2014

Menang Ephyra Lagi ♥

Alhamdulillah tadi dapat email dari Ephyra / Ocean Life bagitahu yang kali ni aku menang tempat ke-4 Contest Ephyra Dihatiku Bersama Blog Ben Ashaari.

Kali menang 3 kotak trial pack 10scht Ephyra.Alhamdulillah.Dulu dapat yang yang 1kotak 30scht..he sama je...terima kasih Ephyra.

Entri yang membawa kemenang tu hehe

12 comments:

  1. Assalamualaikum kak, alhamdullilah. murah rezeki. bestnya... teringin nak rasa ephyra (",)

    ReplyDelete
  2. Sheila : wasalam..time kasih..sis ade sponsor GA, sis sponsor ephyra 3pkt nanti join tau..boleh try ephyra kalau menang :)

    ReplyDelete
  3. wah, tahniah mama.. shad pun teringin nak rasa ephyra.. hehe :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah menang lagi. hehe, menang pula produk kesihatan memang berbaloi.

    ReplyDelete
  5. Congrats kak..bestnya dapat BerEphyra :)

    ReplyDelete
  6. bestnya. dari hari tu lagi nk try ephyra ni, tapi tak try2 lg.

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. tahniah akak. bestnya. huhu

    #hana dah tukar url tw. visit ASHA HANA :)

    ReplyDelete
  8. Wahh , best yaa Mama .. Tahniah lahhh ... :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign