Menang Ephyra Lagi ♥

February 07, 2014

Alhamdulillah tadi dapat email dari Ephyra / Ocean Life bagitahu yang kali ni aku menang tempat ke-4 Contest Ephyra Dihatiku Bersama Blog Ben Ashaari.

Kali menang 3 kotak trial pack 10scht Ephyra.Alhamdulillah.Dulu dapat yang yang 1kotak 30scht..he sama je...terima kasih Ephyra.

Entri yang membawa kemenang tu hehe

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Assalamualaikum kak, alhamdullilah. murah rezeki. bestnya... teringin nak rasa ephyra (",)

    ReplyDelete
  2. Sheila : wasalam..time kasih..sis ade sponsor GA, sis sponsor ephyra 3pkt nanti join tau..boleh try ephyra kalau menang :)

    ReplyDelete
  3. wah, tahniah mama.. shad pun teringin nak rasa ephyra.. hehe :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah menang lagi. hehe, menang pula produk kesihatan memang berbaloi.

    ReplyDelete
  5. Congrats kak..bestnya dapat BerEphyra :)

    ReplyDelete
  6. bestnya. dari hari tu lagi nk try ephyra ni, tapi tak try2 lg.

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. tahniah akak. bestnya. huhu

    #hana dah tukar url tw. visit ASHA HANA :)

    ReplyDelete
  8. Wahh , best yaa Mama .. Tahniah lahhh ... :)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish