Feb 27, 2014

My 1st time with NIVEA’s rinse off body lotion


NIVEA produk yang tidak asing bagiku...sejak zaman remaja lagi dah guna produk NIVEA.
NIVEA sememangnya terkenal dengan produk penjagaan kulit agar sentiasa lembut, mulus, halus, cerah dan gebu.Terbaru NIVEA memperkenalkan produk baru iaitu  
NIVEA BODY LOTION IN-SHOWER BODY MOISTURISER
Sangat awesome je kan bunyi nya...selalu kita pakai losyen selepas mandi...ha kali ni lain sikit.Jom kita tengok apa yang best nya dengan produk NIVEA kali ni.


Didatangkan dengan 2 jenis.
Yang botol putih tu untuk kulit jenis normal.
Yang biru untuk kulit yang kering.
Harga tersangatlah berbaloi dengan hasilnya iaitu RM16.90 setiap 1 botol.


Kalau losyen biasa..kita selalunya pakai selepas mandi...tapi dengan 
NIVEA BODY LOTION IN-SHOWER BODY MOISTURISER
tersangatlah mudah...hanya 4 langkah mudah :

1. Mandi menggunakan sabun seperti biasa
2. Sauka dan ratakan NIVEA BODY LOTION IN-SHOWER BODY MOISTURISER
3. Bilas hingga bersih.
4. Siap....Dressup

Yang paling best memang ianya tidak melekit pada kulit.
Seharian kulit akan terasa sentiasa segar dan lembab.
Ini kerana ia dihasilkan menggunakan bahan yang berkualiti dan selamat.




No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign