Feb 12, 2014

Ole-Ole Dari Bandung

Alhamdulillah...walau tak berkesempatan makan angin ke negara orang...dapat juga merasa makanan dan ole-ole dari Bandung.Terima kasih kepada sister in law yang sudi belikan ole-ole untuk kami semua.Happy nye hehe


Actually SIL baru jer study kat Bandung dalam jurusan medic.Chinese New Year hari tu dia balik bercuti.Ha ni la antara buah tangan dri sana.Tshirt untuk kami sekeluarga, kain pelikat.


Ha yang ni pulak fridge magnet, keychain.Yang paling best SIL belikan pisang salai.Memang ada kirim, x sangka dia belikan TQ Elly♥.Choclate Browniespun sodap.Nak tau macam mana rasa pisang salai Bandung nantikan review ye....

Terima kasih SIL Elly, kami doakan semoga sihat2 disana dan dipermudahkan urusan dan dapat menamatkan pelajaran dengannjayanya..Amin

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. Assalamualaikum kak, alhamdullilah. murah rezeki kamu. bestnya dapat souvenier dari Bandung (",)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign