Pepero Lotte ChocStick Paling Cool

February 11, 2014

Pepero Lotte uhh sedapnya kan...stick choclate yang disalut kekacang, ada almomd, hazel,oreo.Susah juga nak dapatkan stok pepero lotte ni.Kebetulan hantar adik ipar balik Bandung sempatlah beli sekotak kat airport tu hehe.Jadilah buat hilang angau hehe.


Harga RM35.90 ada 8kotak, dalam setiap kotak ada 9 stick.Ada jual online...kena rajin servey unuk dapatkan harga murah.Pernah servey kat FB Embun Beauty harga ok juga RM36 termasuk postage.


Ha ni la rupa si pepero lotte brand no.1 dari Korea.
Sedap, so crunchy, choclaty, nutty..uhhhh darwiish makan sampai 2 kotak.jom berpepero

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

13 ulasan

  1. Papero perisa kacang ni yg paling sedap. Saya pun suka!

    ReplyDelete
  2. Laa.. Saya baru makan semalam :) Memang sedap..

    ReplyDelete
  3. Wah macam sedap..tak pernah makan lagi pepero ni tapi memang terkenal. Selalu dengar dan tengok orang korea (Running Man)makan. hehe.

    ReplyDelete
  4. https://www.facebook.com/peperochocolatestickmalaysia

    ReplyDelete
  5. https://www.facebook.com/peperochocolatestickmalaysia

    ReplyDelete
  6. I ada jual. RM27 1 Big Box dalam ade 8 small box. Serius mmg sedap. Boleh wasap 019 6873512 untuk order. Bagi murah kat uolls :)

    ReplyDelete
  7. Salam. Saya ada jual Pepero nie 1 Big Box RM27 dalam ada 8 small box. Boleh wasap saya 019 6873512 untuk order :) Tysm

    ReplyDelete
  8. salam.. sy ada jual pepero 1big box (8xsmall box)... wassup.. 0129878413

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG