PUNCA JEBAT aka SHARNAAZ AHMAD SERANG LISDAWATI

by - February 26, 2014Punca sebenar Sharnaaz Ahmad serang Lisdawati - Pelakon Sharnaaz Ahmad memberi amaran keras kepada pasangan suami isteri, Lisdawati dan Fauzi Nawawi untuk meminta maaf secara terbuka atau bakal berdepan tindakan saman tahap maksimum.Amaran keras Sharnaaz Ahmad itu dinyatakan beliau menerusi Harian Metro hari ini sebagai respon kepada tuduhan yang dilemparkan pasangan itu berhubung isu menyerang, menengking dan mengugut dalam SMS.“Saya bagi masa seminggu kepada Poji (Fauzi) dan Lisdawati untuk minta maaf secara terbuka. Mereka juga kena minta maaf pada mak bapa saya atas apa yang sudah berlaku.

”Menurut Sharnaaz, sesiapa puna akan marah dan meradang jika dipanggil anjing kurap lebih-lebih lagi jika turut melibatkan ibubapa.“Mereka sudah membuat cerita dan memburukkan keadaan, sedangkan benda ini boleh diselesaikan dengan baik. Bila orang panggil kita anjing kurap dan membabitkan mak bapa dalam kes ini, tahap kesabaran saya pun ada batasnya.”“Kalau mereka tak minta maaf dan terus memalukan saya, tunggu saja saman (daripada) saya semaksimum mungkin.”


posted from Bloggeroid

You May Also Like

6 ulasan

 1. panassssss.. bila abg jebat dah naik todak.. hihihi.. lisda ni pon satu..tgh mengandung tuu... jgalah tutur kata.. mg semuanya dapat saling bermaafan

  ReplyDelete
 2. dengar kata fauzi dengan lisdawati ni memang suka cari pasal dengan orang yea?

  ReplyDelete
 3. pasangan nie memg xhbis2 cri pasal ke??hurmm mcm2 eh skrg..plik2..

  ReplyDelete
 4. hot!! lisdawati.. erm... fauzi nawawi.. erm.. mmg sesuai suami isteri ni

  ReplyDelete
 5. Itulah dgr2 memang pasangan suami isteri suka cari pasal. Tak tahulah nak cakap, sebab tak tahu hal sebenar. Semoga urusan dpat diselesaikan secara aman.

  ReplyDelete
 6. sebab kenapa?..betul ke sharnaaz pukul lisda?

  ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish