Senarai Peserta Fear factor Selebriti Malaysia 2

by - February 06, 2014


Fear Factor Malaysia kembali lagi. Saksikan debaran dan aksi mereka mulai 15 Februari 2014 setiap Sabtu dan Ahad jam 9 malam di saluran Astro RIA dan Astro Maya HD

16 selebriti yang bakal beraksi dalam Fear Factor Malaysia adalah 
Yana Shamsudin,
 Shuib Sepah, 
Dira Abu Zahar,
 Izzue Islam, 
Erin Malek, 
Norman Hakim, 
Thanuja, 
Zain Saidin, 
Sari Yanti, 
Azura Zainal, 
Bambang Soteto, 
Nas T, 
Ungku Ismail, S
hah Iskandar, 
Syed Ali, 
Rizal Jaafar.

You May Also Like

7 ulasan

  1. mcm best je yg join kali ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak, wahh izzue pun adooooo

    ReplyDelete
  3. Siapa yang bakal jadi juara pulak kali ini.. Hehe

    ReplyDelete
  4. wahh hebat² semua ni..mesti lagi mencabar cabaran kali ni.

    ReplyDelete
  5. wah mesti bez musim ke-2 ni
    x sabar nak tengok

    Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
    Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah.
    Menawarkan hadiah:
    Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran, Jam tangan 2x, Dress & Fridge magnet 2x.
    Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish