Feb 6, 2014

Senarai Peserta Fear factor Selebriti Malaysia 2


Fear Factor Malaysia kembali lagi. Saksikan debaran dan aksi mereka mulai 15 Februari 2014 setiap Sabtu dan Ahad jam 9 malam di saluran Astro RIA dan Astro Maya HD

16 selebriti yang bakal beraksi dalam Fear Factor Malaysia adalah 
Yana Shamsudin,
 Shuib Sepah, 
Dira Abu Zahar,
 Izzue Islam, 
Erin Malek, 
Norman Hakim, 
Thanuja, 
Zain Saidin, 
Sari Yanti, 
Azura Zainal, 
Bambang Soteto, 
Nas T, 
Ungku Ismail, S
hah Iskandar, 
Syed Ali, 
Rizal Jaafar.

7 comments:

  1. mcm best je yg join kali ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak, wahh izzue pun adooooo

    ReplyDelete
  3. Siapa yang bakal jadi juara pulak kali ini.. Hehe

    ReplyDelete
  4. wahh hebat² semua ni..mesti lagi mencabar cabaran kali ni.

    ReplyDelete
  5. wah mesti bez musim ke-2 ni
    x sabar nak tengok

    Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
    Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah.
    Menawarkan hadiah:
    Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran, Jam tangan 2x, Dress & Fridge magnet 2x.
    Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign